Debreceni saláta

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

hozzávalók

  • 20 dkg debreceni
  • 15 dkg virsli
  • 35 dkg burgonya
  • 25 dkg zöldborsókonzerv
  • 3 evőkanál ecetes tormakrém
  • 1 közepes nagyságú vöröshagyma
  • 2 dl tartármártás
  • bors

Elkészítés

A héjában főtt megtisztított burgonyát, a kolbászt, a virslit vékony karikákra vágjuk. Egy tálba rakva összekeverjük a reszelt hagymával, a tormakrémmel, a leszűrt zöldborsókonzervvel és a tartármártással, ízlés szerint adjunk hozzá sót, borsot. Lehűtve tálaljuk, önálló vacsoraként is adható.

Megjegyzés

A receptet "Genyke" küldte be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.